Tjänster

Femton års erfarenhet gör att vi är rätt val för dig som söker en professionell golvexpert.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar en kostnadsfri offert!

Vilka golv behöver golvslipning?

Alla trägolv kan slipas, enda undantaget är för väldigt gamla och slitna golv vars livslängd inte längre går att rädda. Om flertalet slipningar utförts på ett trägolv så resulterar det till slut i att golvet blivit slipats ned till grunden. När det inträffar finns det i regel inte mycket mer kvar att göra, utan den bästa lösningen då är att lägga nytt. Idag har tekniken utvecklats och med de efterbehandlingar som erbjuds på marknaden så är det fullt möjligt att skapa den där känslan samt utseendet som du vill ha, oavsett vilken typ av trägolv som finns i ditt hem.

Golvslipning och golvläggning är ett hantverk vi känner oss stolta över att få arbeta med. Vi utför våra arbeten utifrån ett framgångsrikt koncept där traditionella metoder kombineras med moderna tekniker och produkter. Detta skapar fantastiska och hållbara resultat som uppfyller kundens förväntningar.

Vi utgör alla former av golvarbeten

Våra trevliga och skickliga golvläggare utför alla former av golvarbeten, från enklare slipning av parkett till större jobb i offentliga lokaler. Hos oss får du rådgivning om material, tillvägagångssätt och ytbehandlingsprodukter, samt hur du ska ta hand om ditt nya golv för att det ska må så bra som möjligt. Vi erbjuder alla former av golvarbeten i hela Skåne.

Vi är punktliga, noggranna och tummar aldrig på kvalitet. Kom ihåg att nyttja ROT-avdraget, vi hjälper dig gärna om det skulle uppstå frågetecken.

Kontakta oss

2 + 5 =

Perfekt Golvvård i Skåne