Välkommen till Perfekt Golvvård i Skåne

GOLVSLIPNING Helsingborg

GOLVBEHANDLINGAR SOM MÄRKS I DETALJERNA!

VI HJÄLPER DIG I HELSINGBORG MED DIN GOLVSLIPNING
Med över 15 aktiva år av golvarbeten i bland annat Helsingborg så bör vi på Perfekt Golvvård i Skåne betraktas som det självklara valet när du behöver hjälp med golvslipning och andra golvbehandlingar. Vare sig du ska lägga ny fiskbensparkett eller behöver en golvbehandling, så finns vi här för att ge dig hjälpen du behöver.

Hos oss hittar du ett kvalitetsutbud av olika tjänster, vi har någonting för alla typer av golv. Vi erbjuder kompletta golvarbeten i form av slipning samt pigmentering av trägolv, oljning, vaxning och flertalet andra behandlingar. Bland våra tjänster hittar du även renovering samt behandling av stengolv, terrasser och linoleumgolv.

Genom regelbunden golvslipning av trägolv bidrar du till att golvet håller sig snyggt, friskt och fräscht längre. Därigenom förlänger du även golvets livslängd samtidigt som utseende förbättras med åren. Tack vare olika former av efterbehandlingar kan man efter en golvslipning ändra utseende på trägolv. På så sätt kan man se till att golvet passar in väl med övriga hemmet. Perfekt Golvvård i Skåne erbjuder golvslipning i hela Skåne, bland annat Helsingborg.

Perfekt Golvvård i Skåne är specialister på golvslipning och vi finns som sagt tillgängliga för dig i Helsingborg och övriga Skåne. Med hjälp av yrkeskompetens och lång erfarenhet erbjuder vi en effektiv, noggrann och hänsynsfull slipning av ditt golv. Vid golvslipning använder vi oss alltid av marknadens bästa utrustning för att uppnå ett förstklassigt resultat. Efterbehandlingen av ditt golv sker utifrån dina önskemål. Vi vägleder dig och kommer gärna med tips gällande val av efterbehandling ifall så önskas. Vi berättar också vad du själv kan göra för att ditt trägolv ska bibehålla ett fint skick genom åren och för att du ska få ut maximalt av golvets livslängd.

Golvslipning Helsingborg
Det naturliga valet för dig som behöver golvslipning i Helsingborg

Kontakta oss

5 + 14 =

Perfekt Golvvård i Skåne

Prefekt Golvvård